|En la categoría:
¿Quieres vender uno?

Food Safety in the Seafood Industry : A Practical Guide for ISO 22000 and FSS...

Estado:
Como nuevo
2 disponibles
Precio:
GBP 55,08
Aproximadamente65,09 EUR
Respira tranquilidad. Se aceptan devoluciones.
Envío:
GBP 15,99 (aprox. 18,90 EUR) Envío estándar. Ver detallespara el envío
Ubicado en: Castle Donington, Reino Unido
Entrega:
Entrega prevista entre el vie. 12 jul. y el mar. 30 jul. a 43230
Las fechas previstas de entrega (se abre en una nueva ventana o pestaña) incluyen el tiempo de manipulación del vendedor, el código postal de origen, el código postal de destino y la hora de aceptación, y dependen del servicio de envío seleccionado y de que el pago se haya hecho efectivoel pago se haya hecho efectivo (se abre en una nueva ventana o pestaña). Los plazos de entrega pueden variar, especialmente en épocas de mucha actividad.
El vendedor envía en un plazo de 10 días después de que el pago se haya hecho efectivo.
Devoluciones:
30 días para devoluciones. El comprador paga el envío de la devolución. Ver detalles- Más información sobre devoluciones
Pagos:
     

Compra con confianza

Garantía al cliente de eBay
Si no recibes el artículo que has pedido, te devolvemos el dinero. 

Información del vendedor

Registrado como vendedor profesional
El vendedor asume toda la responsabilidad de este anuncio.
N.º de artículo de eBay:384983782106
Última actualización el 12 jun 2024 17:46:29 H.EspVer todas las actualizacionesVer todas las actualizaciones

Características del artículo

Estado
Como nuevo: Libro en perfecto estado y poco leído. La tapa no tiene desperfectos y si procede, con ...
Book Title
Food Safety in the Seafood Industry : A Practical Guide for ISO 2
ISBN
9781118965078
Subject Area
Hotel Management
Publication Name
Food Safety in the Seafood Industry: a Practical Guide for Iso 22000 and Fssc 22000 Implementation
Publisher
John Wiley & Sons INC International Concepts
Subject
Engineering & Technology, Science
Publication Year
2016
Type
Textbook
Format
Paperback
Language
English
Item Height
227mm
Author
Cristina M. A. Martins, Antonio A. Vicente, Nuno F. Soares
Item Width
151mm
Item Weight
294g
Number of Pages
200 Pages

Acerca de este producto

Product Information

Seafood is one of the most traded commodities worldwide. It is thus imperative that all companies and official control agencies ensure seafood safety and quality throughout the supply chain. Written in an accessible and succinct style, Food Safety in Seafood Industry: A practical guide for ISO 22000 and FSSC 22000 implementation brings together in one volume key information for those wanting to implement ISO 22000 or FSSC 22000 in the seafood manufacturing industry. Concise and highly practical, this book comprises: a presentation of seafood industry and its future perspectives the description of the main hazards associated to seafood (including an annexe featuring the analysis of notifications related with such hazards published by Rapid Alert System for Food and Feed - RASFF) interpretation of ISO 22000 clauses together with practical examples adapted to the seafood manufacturing industry the presentation of the most recent food safety scheme FSSC 22000 and the interpretation of the additional clauses that this scheme introduces when compared to ISO 22000 This practical guide is a valuable resource for seafood industry quality managers, food technologists, managers, consultants, professors and students. This book is a tool and a vehicle for further cooperation and information interchange around seafood safety and food safety systems. QR codes can be found throughout the book; when scanned they will allow the reader to contact the authors directly, know their personal views on each chapter and even access or request more details on the book content. We encourage the readers to use the QR codes or contact the editors via e-mail (foodsatefybooks@gmail.com) or Twitter (@foodsafetybooks) to make comments, suggestions or questions and to know how to access the Extended Book Content.

Product Identifiers

Publisher
John Wiley & Sons INC International Concepts
ISBN-13
9781118965078
eBay Product ID (ePID)
221123494

Product Key Features

Subject Area
Hotel Management
Author
Cristina M. A. Martins, Antonio A. Vicente, Nuno F. Soares
Publication Name
Food Safety in the Seafood Industry: a Practical Guide for Iso 22000 and Fssc 22000 Implementation
Format
Paperback
Language
English
Subject
Engineering & Technology, Science
Publication Year
2016
Type
Textbook
Number of Pages
200 Pages

Dimensions

Item Height
227mm
Item Width
151mm
Item Weight
294g

Additional Product Features

Title_Author
Nuno F. Soares, Cristina M. A. Martins, Antonio A. Vicente
Country/Region of Manufacture
United States

Descripción del artículo del vendedor

Información de vendedor profesional

Far Corner Europe Limited
Barbara Blake
19-20 Bourne Court
Southend Road
Woodford Green
Essex
IG8 8HD
United Kingdom
Mostrar información de contacto
:ocinórtcele oerroCmoc.secirpkoobtaerg@kusredroyabe
Número de IVA:
  • GB 307932304
Número de inscripción en el Registro Mercantil:
  • 10691061
Certifico que todas mis actividades de venta cumplirán todas las leyes y reglamentos de la UE.
Número CRN:
  • 10691061
superbookdeals

superbookdeals

94,3% de votos positivos
294 mil artículos vendidos
Visitar tiendaContactar
Suele responder en 24 horas

Valoraciones detalladas sobre el vendedor

Promedio durante los últimos 12 meses

Descripción precisa
4.8
Gastos de envío razonables
4.9
Rapidez de envío
4.7
Comunicación
4.6
Registrado como vendedor profesional

Votos de vendedor (82.194)

m***a (3463)- Votos emitidos por el comprador.
Mes pasado
Compra verificada
Excellent ebayer A ++++
s***o (307)- Votos emitidos por el comprador.
Mes pasado
Compra verificada
Many Thanks.
u***a (490)- Votos emitidos por el comprador.
Mes pasado
Compra verificada
Excellent book at a very reasonable price compared to other sellers. Good quality and quickly despatched.

Valoraciones y opiniones del producto

Todavía no hay valoraciones ni opiniones
Sé el primero en escribir una opinión.