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Guía de campo para producir: cómo identificar, seleccionar y preparar prácticamente todos los...-

Texto original
Field Guide to Produce: How to Identify, Select, and Prepare Virtually Every...
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by Green, Aliza | PB | Good
Estado:
En buen estado
Pages can have notes/highlighting. Spine may show signs of wear. ~ ThriftBooks: Read More, ... Más informaciónacerca del estado
6 disponibles / 5 vendidos
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N.º de artículo de eBay:373001445151
Última actualización el 19 jun 2024 16:02:25 H.EspVer todas las actualizacionesVer todas las actualizaciones

Características del artículo

Estado
En buen estado
Libro que se ha leído pero que está en buen estado. Daños mínimos en la tapa, incluidas rozaduras, pero sin roturas ni agujeros. Es posible que no incluya sobrecubierta para tapas duras. Tapa muy poco desgastada. La mayoría de las páginas están en buen estado con muy pocas arrugas o roturas. El texto subrayado a lápiz es prácticamente inexistente, no hay texto resaltado ni anotaciones en los márgenes. No faltan páginas. Consulta el anuncio del vendedor para obtener más información y la descripción de cualquier posible imperfección. Ver todas las definiciones de estadose abre en una nueva ventana o pestaña
Notas del vendedor
“Pages can have notes/highlighting. Spine may show signs of wear. ~ ThriftBooks: Read More, ...
Binding
Paperback
Weight
0 lbs
Product Group
Book
IsTextBook
No
ISBN
1931686807
Book Title
Field Guide to Produce : How to Identify, Select, and Prepare Virtually Every Fruit and Vegetable at the Market
Book Series
Field Guide Ser.
Item Length
5.9 in
Publisher
Quirk Books
Publication Year
2004
Format
Trade Paperback
Language
English
Illustrator
Yes
Item Height
1.1 in
Author
Aliza Green
Genre
Cooking, Référence
Topic
Personal & Practical Guides, Specific Ingredients / Vegetables, Specific Ingredients / Fruit
Item Width
4.4 in
Item Weight
12.7 Oz
Number of Pages
384 Pages

Acerca de este producto

Product Information

At last, a field guide to identifying and selecting more than 200 fruits and vegetables from around the world The perfect companion for every shopper, Field Guide to Produce offers tips for selecting, storing, and preparing everything from apples to zucchini. When an unfamiliar edible appears on your grocer's shelf, simply flip through the full-color insert until you've found its photograph. Turn to the corresponding page to discover its country of origin, common uses, and season of harvest. This practical guide includes more than 200 full-color photographs of the world's most popular fruits and vegetables, cross-referenced to in-depth descriptions and selection tips. Step-by-step preparation directions tell you whether the item must be peeled, washed, trimmed, or blanched. Grocery shopping--and dinner--will never be the same again

Product Identifiers

Publisher
Quirk Books
ISBN-10
1931686807
ISBN-13
9781931686808
eBay Product ID (ePID)
30234679

Product Key Features

Book Title
Field Guide to Produce : How to Identify, Select, and Prepare Virtually Every Fruit and Vegetable at the Market
Author
Aliza Green
Format
Trade Paperback
Language
English
Topic
Personal & Practical Guides, Specific Ingredients / Vegetables, Specific Ingredients / Fruit
Publication Year
2004
Book Series
Field Guide Ser.
Illustrator
Yes
Genre
Cooking, Référence
Number of Pages
384 Pages

Dimensions

Item Length
5.9 in
Item Height
1.1 in
Item Width
4.4 in
Item Weight
12.7 Oz

Additional Product Features

Copyright Date
2004
Target Audience
Trade

Descripción del artículo del vendedor

Información de vendedor profesional

Thrift Books Global, LLC
TB Thrift Books
18300 Cascade Ave S
Ste 150
98188 Seattle, WA
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:ocinórtcele oerroCmoc.skoobtfirht@yabe.selas
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n***a (682)- Votos emitidos por el comprador.
Mes pasado
Compra verificada
I bought 3 of these books, one for each of my kids. 2 of the books arrived as shown in the photo and the third book looked totally different. I would not have purchased if I knew they would not all look the same. Quality of books is good.
h***6 (828)- Votos emitidos por el comprador.
Mes pasado
Compra verificada
Great book , illustrations are awesome!
u***0 (386)- Votos emitidos por el comprador.
Mes pasado
Compra verificada
All good

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