|En la categoría:
¿Quieres vender uno?

Fundamentos de cocina para el nuevo chef profesional de The Food y-

Texto original
Cooking Essentials for the New Professional Chef By The Food and
Estado:
En muy buen estado
Precio:
USD23,67
Aproximadamente21,89 EUR
Respira tranquilidad. Se aceptan devoluciones.
Envío:
Gratis Envío Económico. Ver detallespara el envío
Ubicado en: NY, Estados Unidos
Entrega:
Entrega prevista entre el vie. 14 jun. y el jue. 20 jun. a 43230
Calculamos el plazo de entrega con un método patentado que combina diversos factores, como la proximidad del comprador a la ubicación del artículo, el servicio de envío seleccionado, el historial de envíos del vendedor y otros datos. Los plazos de entrega pueden variar, especialmente en épocas de mucha actividad.
Devoluciones:
30 días para devoluciones. El comprador paga el envío de la devolución. Ver detalles- Más información sobre devoluciones
Pagos:
     

Compra con confianza

Garantía al cliente de eBay
Si no recibes el artículo que has pedido, te devolvemos el dinero. 

Información del vendedor

Registrado como vendedor profesional
El vendedor asume toda la responsabilidad de este anuncio.
N.º de artículo de eBay:335275118437

Características del artículo

Estado
En muy buen estado: Libro que se ha leído y que no tiene un aspecto nuevo, pero que está en un ...
Title
Cooking Essentials for the New Professional Chef
ISBN
9780471287179
Book Title
Cooking Essentials for the New Professional Chef
Item Length
11.1 in
Publisher
Wiley & Sons, Incorporated, John
Publication Year
1996
Type
Textbook
Format
Hardcover
Language
English
Illustrator
Yes
Item Height
1.2 in
Author
Food and Beverage Institute Staff, Culinary Institute of America (Cia) Staff
Genre
Cooking
Topic
Methods / Quantity, Methods / Professional
Item Width
8.7 in
Item Weight
67 Oz
Number of Pages
816 Pages

Acerca de este producto

Product Information

Cooking Essentials for The New Professional Chef offers students an opportunity to learn the basics of cooking while using the actual reference that professional chefs have relied on for over a generation-The New Professional Chef". In addition to providing an excellent foundation in such cooking essentials as raw ingredients, tools, classic techniques, and foundation recipes, the academic version of this professional reference clarifies every concept with supportive text, step-by-step photos in full color, illustrations, and tables. Special features designed to assist both students and instructors include the following:Chapter Objectives emphasize key concepts and guide readingHighlighted Key Terms and Concepts offer a quick recap of the language a chef should be able to use fluentlyFootnotes define terms that might be unfamiliar the first time they appear in textSelf-Study Questions and Activities reinforce concepts and help students apply them in a problem-solving formatTables and Charts put important technical information at the students' fingertipsSidebars highlight professional development issues, techniques, kitchen management strategies, and historical contextChapter Summaries recap the lessons that should be masteredTo help students build technique, the over 300 foundation recipes-conveniently grouped at the back of the book-are organized from simple to complex, with similar types grouped together. Students can quickly locate extra help with recipes by referring to the technique cross-reference feature that accompanies each recipe. In addition, color photos, tips, and historical notes provide additional support.

Product Identifiers

Publisher
Wiley & Sons, Incorporated, John
ISBN-10
0471287172
ISBN-13
9780471287179
eBay Product ID (ePID)
859179

Product Key Features

Author
Food and Beverage Institute Staff, Culinary Institute of America (Cia) Staff
Book Title
Cooking Essentials for the New Professional Chef
Format
Hardcover
Language
English
Topic
Methods / Quantity, Methods / Professional
Publication Year
1996
Type
Textbook
Illustrator
Yes
Genre
Cooking
Number of Pages
816 Pages

Dimensions

Item Length
11.1 in
Item Height
1.2 in
Item Width
8.7 in
Item Weight
67 Oz

Additional Product Features

Intended Audience
Scholarly & Professional
Table of Content
The Professional Chef.Food and Kitchen Safety.Nutrition and Healthy Cooking.Equipment Identification.The Raw Ingredients.Mise en Place.Soups.Sauces.Dry-Heat Cooking Methods.Moist-Heat and Combination Cooking Techniques.Charcuterie and Garde-Manger.Baking and Pastry.Answer Key.
Copyright Date
1996
Dewey Decimal
641.5/7
Dewey Edition
20

Descripción del artículo del vendedor

Información de vendedor profesional

WRAP Ltd
Mubin Ahmed
2 Lester Way
Wallingford
OX10 9TA
United Kingdom
Mostrar información de contacto
:ocinórtcele oerroCku.oc.skoobemosewa@asuyabe
Número de IVA:
  • GB 724498118
Número de inscripción en el Registro Mercantil:
  • 03800600
Certifico que todas mis actividades de venta cumplirán todas las leyes y reglamentos de la UE.
Número CRN:
  • 03800600
Awesomebooksusa

Awesomebooksusa

98% de votos positivos
1,2 millones artículos vendidos
Visitar tiendaContactar

Valoraciones detalladas sobre el vendedor

Promedio durante los últimos 12 meses

Descripción precisa
4.8
Gastos de envío razonables
5.0
Rapidez de envío
4.9
Comunicación
4.9

Categorías populares de esta tienda

Registrado como vendedor profesional

Votos de vendedor (514.066)

r***h (2137)- Votos emitidos por el comprador.
Mes pasado
Compra verificada
Great eseller
i***a (533)- Votos emitidos por el comprador.
Mes pasado
Compra verificada
Fast ship!
_***l (2604)- Votos emitidos por el comprador.
Mes pasado
Compra verificada
Fast service

Valoraciones y opiniones del producto

Todavía no hay valoraciones ni opiniones
Sé el primero en escribir una opinión.