Technique : The Fundamental Techniques of Cooking: An Illustrated Guide by Jacques Pepin (1989, Trade Paperback)

Weird Books (5487)
99,7% de votos positivos
Precio:
USD46,80
Aproximadamente40,21 EUR
+ USD35,72 de envío
Entrega prevista: jue. 18 sep. - lun. 29 sep.
Devoluciones:
30 días para devoluciones. El comprador paga el envío de la devolución..
Estado:
En buen estado
Notes: Very Good text, a couple bumped page edges, taped bump/nick to bottom edge front cover. A couple light marks to cover, light sunning to spine and edge. Condition: Used: Good. Qty Available: 1.

Acerca de este artículo

Product Identifiers

PublisherPocket Books
ISBN-100671707116
ISBN-139780671707118
eBay Product ID (ePID)781381

Product Key Features

TopicBeverages / Alcoholic / Wine, General
Book TitleTechnique : the Fundamental Techniques of Cooking: an Illustrated Guide
Publication Year1989
LanguageEnglish
GenreCooking
AuthorJacques Pepin
FormatTrade Paperback

Dimensions

Item Weight39.3 Oz

Additional Product Features

TitleLeadingLa
Dewey Edition19
Dewey Decimal641.5

Todos los anuncios de este producto

¡Cómpralo ya!
Cualquier estado
Nuevo
Usado
Todavía no hay valoraciones ni opiniones.
Sé el primero en escribir una opinión.