Whole Hog BBQ The Gospel of Carolina Barbecue Cookbook Jones Vaughn Hardback NEW

The Left Shoe
(1236)
Registrado como vendedor particular
Por tanto, no se aplican las normas de protección de los consumidores derivadas de la legislación de la UE en materia de consumidores. La Garantía al cliente de eBay sigue aplicando a la mayoría de compras. Más información
USD19,99
Aproximadamente17,20 EUR
o Mejor oferta
Estado:
Nuevo
Envío:
USD5,97 (aprox. 5,14 EUR) USPS Media MailTM.
Ubicado en: Wilmington, Delaware, Estados Unidos
Entrega:
Entrega prevista entre el jue. 20 nov. y el mié. 26 nov. a 94104
Calculamos el plazo de entrega con un método patentado que combina diversos factores, como la proximidad del comprador a la ubicación del artículo, el servicio de envío seleccionado, el historial de envíos del vendedor y otros datos. Los plazos de entrega pueden variar, especialmente en épocas de mucha actividad.
Devoluciones:
No se aceptan devoluciones.
Pagos:
    Diners Club

Compra con confianza

Garantía al cliente de eBay
Si no recibes el artículo que has pedido, te devolvemos el dinero. Más informaciónGarantía al cliente de eBay - se abre en una nueva ventana o pestaña
El vendedor asume toda la responsabilidad de este anuncio.
N.º de artículo de eBay:374774402057
Última actualización el 24 feb 2025 23:44:30 H.EspVer todas las actualizacionesVer todas las actualizaciones

Características del artículo

Estado
Nuevo: Libro nuevo, sin usar y sin leer, que está en perfecto estado; incluye todas las páginas sin ...
Personalize
No
Era
2020s
Signed
No
Ex Libris
No
Narrative Type
Nonfiction
Personalized
No
Features
Illustrated
Original Language
English
Inscribed
No
Intended Audience
Adults
Vintage
No
ISBN
9780399581328

Acerca de este producto

Product Identifiers

Publisher
Potter/Ten SPEED/Harmony/Rodale
ISBN-10
0399581324
ISBN-13
9780399581328
eBay Product ID (ePID)
4038292438

Product Key Features

Book Title
Whole Hog BBQ : The Gospel of Carolina Barbecue with Recipes from Skylight Inn and Sam Jones BBQ[a Cookbook]
Number of Pages
208 Pages
Language
English
Topic
Methods / Barbecue & Grilling, Specific Ingredients / Meat, Regional & Ethnic / American / Southern States, Customs & Traditions
Publication Year
2019
Illustrator
Yes
Genre
Cooking, Social Science
Author
Daniel Vaughn, Sam Jones
Format
Hardcover

Dimensions

Item Height
1 in
Item Weight
38.7 Oz
Item Length
10.2 in
Item Width
8.3 in

Additional Product Features

Intended Audience
Trade
LCCN
2018-046943
Dewey Edition
23
Dewey Decimal
641.7/609757
Synopsis
The definitive guide to one of the most iconic barbecue traditions--Carolina-style chopped pork--from the third generation pitmaster of Sam Jones BBQ and the legendary Skylight Inn, featuring more than 20 family recipes for large-batch barbecue, sides, and desserts. In the world of barbecue, Carolina-style pork is among the most delicious and obsessed-over slow-cooked meats. Yet no one has told the definitive story of North Carolina barbecue--until now. In Whole Hog BBQ, Sam Jones and Daniel Vaughn recount the history of the Skylight Inn, which opened in 1947, and share step-by-step instructions for cooking a whole hog at home--from constructing a pit from concrete blocks to instructions for building a burn barrel--along with two dozen classic family recipes including cornbread, coleslaw, spare ribs, smoked turkey, country-style steak, the signature burger, and biscuit pudding., The definitive guide to one of the most iconic barbecue traditions-Carolina-style chopped pork-from the third generation pitmaster of Sam Jones BBQ and the legendary Skylight Inn, featuring more than 20 family recipes for large-batch barbecue, sides, and desserts. In the world of barbecue, Carolina-style pork is among the most delicious and obsessed-over slow-cooked meats. Yet no one has told the definitive story of North Carolina barbecue-until now. In Whole Hog BBQ, Sam Jones and Daniel Vaughn recount the history of the Skylight Inn, which opened in 1947, and share step-by-step instructions for cooking a whole hog at home-fromconstructing a pit from concrete blocks to instructions for building a burn barrel-along with two dozen classic family recipes including cornbread, coleslaw, spare ribs, smoked turkey, country-style steak, the signature burger, and biscuit pudding.
LC Classification Number
TX840.B3J67 2019

Descripción del artículo del vendedor

Acerca de este vendedor

The Left Shoe

100% de votos positivos2,3 mil artículos vendidos

Se unió el oct 1998
Registrado como vendedor particularPor tanto, no se aplican los derechos de los consumidores derivados de las leyes de protección de los consumidores de la UE. La Garantía al cliente de eBay sigue aplicando a la mayoría de compras. Más informaciónMás información
Visitar tiendaContactar

Valoraciones detalladas sobre el vendedor

Promedio durante los últimos 12 meses
Descripción precisa
5.0
Gastos de envío razonables
5.0
Rapidez de envío
5.0
Comunicación
5.0

Votos de vendedor (1.591)

Todas las valoracionesselected
Positivas
Neutras
Negativas
  • s***t (19)- Votos emitidos por el comprador.
    Últimos 6 meses
    Compra verificada
    Quick shipping. As described and in perfect condition! Packaged beautifully!
  • 7***k (117)- Votos emitidos por el comprador.
    Últimos 6 meses
    Compra verificada
    Seller made every attempt to communicate effectively and thoroughly about item. 100% would do business with again.
  • 2***i (634)- Votos emitidos por el comprador.
    Último año
    Compra verificada
    A+++ Seller! Beautiful pants, excellent communication, super fast shipping! Thanks a ton!