Crumb: Show The Dough Who's Boss by Richard Bertinet hardcover, Very Good

EMETRK
(59)
Vendedor particularRegistrado como vendedor particular
Por tanto, no se aplican las normas de protección de los consumidores derivadas de la legislación de la UE en materia de consumidores. La Garantía al cliente de eBay sigue aplicando a la mayoría de compras. Más información
USD19,99
Aproximadamente17,13 EUR
Estado:
Como nuevo
Otros usuarios están viendo este artículo. 2 lo han añadido a su lista de seguimiento.
Recogida:
Recogida local gratis en Chula Vista, California, Estados Unidos.
Envío:
USD5,22 (aprox. 4,47 EUR) USPS Media MailTM.
Ubicado en: Chula Vista, California, Estados Unidos
Entrega:
Entrega prevista entre el lun. 8 dic. y el jue. 11 dic. a 94104
Calculamos el plazo de entrega con un método patentado que combina diversos factores, como la proximidad del comprador a la ubicación del artículo, el servicio de envío seleccionado, el historial de envíos del vendedor y otros datos. Los plazos de entrega pueden variar, especialmente en épocas de mucha actividad.
Devoluciones:
No se aceptan devoluciones.
Pagos:
    Diners Club

Compra con confianza

Garantía al cliente de eBay
Si no recibes el artículo que has pedido, te devolvemos el dinero. Más informaciónGarantía al cliente de eBay - se abre en una nueva ventana o pestaña
El vendedor asume toda la responsabilidad de este anuncio.
N.º de artículo de eBay:336171366492

Características del artículo

Estado
Como nuevo: Libro en perfecto estado y poco leído. La tapa no tiene desperfectos y si procede, con ...
ISBN
9780857835543

Acerca de este producto

Product Identifiers

Publisher
Octopus
ISBN-10
0857835548
ISBN-13
9780857835543
eBay Product ID (ePID)
14038690244

Product Key Features

Book Title
Crumb : Bake Brilliant Bread
Number of Pages
224 Pages
Language
English
Topic
Methods / General, General, Courses & Dishes / Bread, Methods / Baking
Publication Year
2019
Illustrator
Yes
Genre
Cooking, House & Home
Author
Richard Bertinet
Format
Hardcover

Dimensions

Item Height
1 in
Item Weight
38.6 Oz
Item Length
10.5 in
Item Width
8.2 in

Additional Product Features

Intended Audience
Trade
LCCN
2025-399277
Dewey Edition
23
Dewey Decimal
641.815
Synopsis
Bread can be open and airy or compact and dense - it is all about the 'crumb' which characterises particular styles of loaf. In this inspiring new book, Richard Bertinet shares his hallmark straightforward approach to making bread through every step of the process, including the various techniques of fermenting, mixing, kneading and baking. Richard shows you how to make everything from classic and rustic breads to sourdough using different flours and ferments. Learn how to bake a range of delicious sweet and savory recipes from Manchego & Chorizo Cornbread, Seaweed & Sel Gris Rolls and Chickpea Flatbreads to Orange & Cardamom Swirls and Cinnamon Buns. There are also options for gluten-free breads and the best bakes to improve your gut-health by experimenting with different types of flour. Finally, Richard shares ideas for cooking with bread and creams, syrups and purées to enjoy alongside or incorporate into your bakes. With stunning step-by-step photography, simple advice and helpful techniques throughout, Crumb will inspire and fill everyone, whatever their experience, with the confidence to bake an exciting repertoire of breads., Bread can be open and airy or compact and dense - it is all about the 'crumb' which characterises particular styles of loaf. In this inspiring new book, Richard Bertinet shares his hallmark straightforward approach to making bread through every step of the process, including the various techniques of fermenting, mixing, kneading and baking. Richard shows you how to make everything from classic and rustic breads to sourdough using different flours and ferments. Learn how to bake a range of delicious sweet and savory recipes from Manchego & Chorizo Cornbread, Seaweed & Sel Gris Rolls and Chickpea Flatbreads to Orange & Cardamom Swirls and Cinnamon Buns. There are also options for gluten-free breads and the best bakes to improve your gut-health by experimenting with different types of flour. Finally, Richard shares ideas for cooking with bread and creams, syrups and pur es to enjoy alongside or incorporate into your bakes. With stunning step-by-step photography, simple advice and helpful techniques throughout, Crumb will inspire and fill everyone, whatever their experience, with the confidence to bake an exciting repertoire of breads.
LC Classification Number
TX769.B373 2019

Descripción del artículo del vendedor

Acerca de este vendedor

EMETRK

100% de votos positivos154 artículos vendidos

Se unió el oct 2019
Suele responder en 24 horas
Registrado como vendedor particularPor tanto, no se aplican los derechos de los consumidores derivados de las leyes de protección de los consumidores de la UE. La Garantía al cliente de eBay sigue aplicando a la mayoría de compras. Más informaciónMás información
Visitar tiendaContactar

Valoraciones detalladas sobre el vendedor

Promedio durante los últimos 12 meses
Descripción precisa
5.0
Gastos de envío razonables
4.7
Rapidez de envío
5.0
Comunicación
5.0

Votos de vendedor (55)

Todas las valoracionesselected
Positivas
Neutras
Negativas