|En la categoría:
¿Quieres vender uno?

Nutritional Sciences : From Fundamentals to Food, Enhanced Editio

A litte of everything
(130)
Registrado como vendedor particular
Por tanto, no se aplican las normas de protección de los consumidores derivadas de la legislación de la UE en materia de consumidores. La Garantía al cliente de eBay sigue aplicando a la mayoría de compras. Más información
USD20,00
Aproximadamente17,55 EUR
Estado:
Nuevo
Respira tranquilidad. Se aceptan devoluciones.
Envío:
USD7,63 (aprox. 6,69 EUR) USPS Media MailTM.
Ubicado en: Strafford, Missouri, Estados Unidos
Entrega:
Entrega prevista entre el jue. 12 jun. y el mié. 18 jun.
Calculamos el plazo de entrega con un método patentado que combina diversos factores, como la proximidad del comprador a la ubicación del artículo, el servicio de envío seleccionado, el historial de envíos del vendedor y otros datos. Los plazos de entrega pueden variar, especialmente en épocas de mucha actividad.
Devoluciones:
30 días para devoluciones. El comprador paga el envío de la devolución..
Pagos:
    Diners Club

Compra con confianza

Garantía al cliente de eBay
Si no recibes el artículo que has pedido, te devolvemos el dinero. Más informaciónGarantía al cliente de eBay - se abre en una nueva ventana o pestaña
El vendedor asume toda la responsabilidad de este anuncio.
N.º de artículo de eBay:315540591743
Última actualización el 21 may 2025 14:01:04 H.EspVer todas las actualizacionesVer todas las actualizaciones

Características del artículo

Estado
Nuevo: Libro nuevo, sin usar y sin leer, que está en perfecto estado; incluye todas las páginas sin ...
Book Title
Nutritional Sciences : From Fundamentals to Food, Enhanced Editio
ISBN
9781337628877

Acerca de este producto

Product Identifiers

Publisher
Brooks/Cole
ISBN-10
1337628875
ISBN-13
9781337628877
eBay Product ID (ePID)
237460174

Product Key Features

Number of Pages
736 Pages
Language
English
Publication Name
Nutritional Sciences : From Fundamentals to Food, Enhanced Edition (with Table of Food Composition Booklet)
Subject
Nutrition, Diet & Nutrition / Nutrition, Diet & Nutrition / Food Content Guides, Diet & Nutrition / General
Publication Year
2017
Type
Textbook
Subject Area
Health & Fitness, Medical
Author
Michelle Mcguire, Kathy Beerman
Format
Hardcover

Dimensions

Item Height
11.2 in
Item Weight
72.8 Oz
Item Length
1.5 in
Item Width
8.7 in

Additional Product Features

Edition Number
3
Intended Audience
College Audience
Dewey Edition
23
Dewey Decimal
613.2
Table Of Content
1. The Science of Nutrition. 2. Nutritional Assessment and Dietary Planning. 3. Chemical, Biological, and Physiological Aspects of Nutrition. 4. Carbohydrates. Nutrition Matters Nutrition and Diabetes. 5. Protein. Nutrition Matters Food Safety. 6. Lipids. Nutrition Matters Nutrition and Cardiovascular Health. 7. Energy Metabolism. Nutrition Matters Alcohol, Health, and Disease. 8. Energy Balance and Body Weight Regulation. Nutrition Matters Disordered Eating. 9. Physical Activity and Health. 10. Water-Soluble Vitamins. 11. Fat-Soluble Vitamins. Nutrition Matters Nutrition and Cancer. 12. The Major Minerals and Water. Nutrition Matters Nutrition and Bone Health. 13. The Trace Minerals. 14. Life Cycle Nutrition. Nutrition Matters Food Insecurity, Hunger, and Malnutrition.
Synopsis
Crystal Clear Science + Compelling Applications = A Balanced Program for Teaching and Learning Now updated with the 2015 Dietary Guidelines for Americans, NUTRITIONAL SCIENCES: FROM FUNDAMENTALS TO FOOD, 3rd Enhanced Edition clearly explains the scientific principles underlying nutrition while incorporating applications to promote a complete understanding of core concepts. This integrated approach provides a strong science foundation in a context relevant to students' daily lives and their careers. Supported by an impressive visual design, engaging case studies and interactive digital resources, NUTRITIONAL SCIENCES offers a unique, balanced program for teaching and learning. A Table of Food Composition booklet is included., Crystal Clear Science + Compelling Applications = A Balanced Program for Teaching and LearningNow updated with the 2015 Dietary Guidelines for Americans, NUTRITIONAL SCIENCES: FROM FUNDAMENTALS TO FOOD, 3rd Enhanced Edition clearly explains the scientific principles underlying nutrition while incorporating applications to promote a complete understanding of core concepts. This integrated approach provides a strong science foundation in a context relevant to students' daily lives and their careers. Supported by an impressive visual design, engaging case studies and interactive digital resources, NUTRITIONAL SCIENCES offers a unique, balanced program for teaching and learning. A Table of Food Composition booklet is included.

Descripción del artículo del vendedor

Acerca de este vendedor

A litte of everything

98,7% de votos positivos482 artículos vendidos

Se unió el sep 2023
Registrado como vendedor particularPor tanto, no se aplican los derechos de los consumidores derivados de las leyes de protección de los consumidores de la UE. La Garantía al cliente de eBay sigue aplicando a la mayoría de compras. Más informaciónMás información
Visitar tiendaContactar

Valoraciones detalladas sobre el vendedor

Promedio durante los últimos 12 meses
Descripción precisa
4.7
Gastos de envío razonables
4.7
Rapidez de envío
4.9
Comunicación
5.0

Votos de vendedor (120)

Todas las valoraciones
Positivas
Neutras
Negativas
  • h***0 (7)- Votos emitidos por el comprador.
    Mes pasado
    Compra verificada
    Great price, quick shipping, item came exactly as described
  • 4***p (13)- Votos emitidos por el comprador.
    Últimos 6 meses
    Compra verificada
    Great transaction. Everything as described and fast shipping.
  • 0***g (23)- Votos emitidos por el comprador.
    Últimos 6 meses
    Compra verificada
    even though there was an issue with the blade the seller was great and accepted my return immediately and I appreciate that