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Smoke & Spice: Cooking with Smoke, The Real Way to BBQ by Cheryl & Bill Jamison

P and F Tradeables
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N.º de artículo de eBay:236036580017
Última actualización el 28 abr 2025 06:00:06 H.EspVer todas las actualizacionesVer todas las actualizaciones

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Libro que se ha leído y que no tiene un aspecto nuevo, pero que está en un estado excelente. No hay desperfectos visibles en la tapa y se incluye sobrecubierta, si procede, para las tapas duras. Todas las páginas están en perfecto estado, sin arrugas ni roturas y no falta ninguna. El texto no está subrayado ni resaltado de forma alguna, y no hay anotaciones en los márgenes. Puede presentar marcas de identificación mínimas en la contraportada o las guardas. Muy poco usado. Consulta el anuncio del vendedor para obtener más información y la descripción de cualquier posible imperfección. Ver todas las definiciones de estadose abre en una nueva ventana o pestaña
Notas del vendedor
“Bend in the cover.”
Cookery Topic
Barbecue
Custom Bundle
No
Ex Libris
No
Narrative Type
Nonfiction
Country/Region of Manufacture
United States
Subjects
Food & Drink
Vintage
No
ISBN
9781558322622

Acerca de este producto

Product Identifiers

Publisher
Harvard Common Press
ISBN-10
1558322620
ISBN-13
9781558322622
eBay Product ID (ePID)
2349682

Product Key Features

Book Title
Smoke and Spice : Cooking with Smoke, the Real Way to Barbecue
Number of Pages
496 Pages
Language
English
Publication Year
2003
Topic
Specific Ingredients / Herbs, Spices, Condiments, Methods / Barbecue & Grilling, Methods / General
Features
Revised
Illustrator
Yes
Genre
Cooking
Author
Cheryl Alters Jamison, Bill Jamison
Format
Trade Paperback

Dimensions

Item Height
1 in
Item Weight
16 Oz
Item Length
14 in
Item Width
11 in

Additional Product Features

Intended Audience
Trade
LCCN
2003-000507
Dewey Edition
23
Dewey Decimal
641.76
Edition Description
Revised edition
Synopsis
Cheryl and Bill Jamison's path-breaking Smoke and Spice was the first, and remains by far the best-selling, book on real barbecue - slow-cooking over smoke - for home cooks. This new and expanded edition appears on the twentieth anniversary of the classic book's first edition. It has two key features. First, there are 50 new recipes, including meat dishes, such as Molasses-Brined Pork Butt, Lemon-Coriander Chicken, and Brisket Frito Pie, as well as sauces, sides, and desserts, like Peppery Sweet Onion Sauce, Cornbread Fritters, and Chipotle Cherry Cobbler. Second, it now contains cover- to-cover color photography and page design. The photographs show details of backyard-smoking techniques, delectable views of finished foods from the smoker, and atmospheric shots of barbecue joints and of the legendary pitmasters who cook in them.With 450 recipes from each of the U.S.'s best barbecue regions, each recipe expertly perfected and fine-tuned by the Jamisons, amusing anecdotes and tall tales from the colorful world of 'Q, and take-it-to-the-bank advice on how to use any kind of smoker (as well as how to smoke-cook on a conventional grill), this expanded and richly photographed new edition is certain to usher in a new generation of backyard cooks devoted to real barbecue.
LC Classification Number
TX840.B3.J36 2003

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