¿Quieres vender uno?

The Border Cookbook: Authentic Home Cooking of the American Southwest and North,

Endless Chapters
(3467)
Registrado como vendedor profesional
USD7,99
Aproximadamente6,88 EUR
Estado:
En buen estado
Used book in good condition. Shows typical wear. Quick shipping. Satisfaction guaranteed!
3 disponibles1 vendido
Otros usuarios han comprado esto. 1 ya se ha vendido.
Respira tranquilidad. Se aceptan devoluciones.
Envío:
USD6,99 (aprox. 6,02 EUR) USPS Media MailTM.
Ubicado en: Multiple Locations, Estados Unidos
Entrega:
Entrega prevista entre el sáb. 30 ago. y el sáb. 6 sep. a 94104
Calculamos el plazo de entrega con un método patentado que combina diversos factores, como la proximidad del comprador a la ubicación del artículo, el servicio de envío seleccionado, el historial de envíos del vendedor y otros datos. Los plazos de entrega pueden variar, especialmente en épocas de mucha actividad.
Devoluciones:
30 días para devoluciones. El comprador paga el envío de la devolución..
Pagos:
    Diners Club
Cobertura:
Para mayor información, consulta los detalles en la descripción del artículo o pregunta al vendedor. Ver todos los detallesVer los detalles de la cobertura
(No cumple los requisitos de la Garantía al cliente de eBay)
El vendedor asume toda la responsabilidad de este anuncio.
N.º de artículo de eBay:225581036647
Última actualización el 24 ago 2025 21:03:19 H.EspVer todas las actualizacionesVer todas las actualizaciones

Características del artículo

Estado
En buen estado
Libro que se ha leído pero que está en buen estado. Daños mínimos en la tapa, incluidas rozaduras, pero sin roturas ni agujeros. Es posible que no incluya sobrecubierta para tapas duras. Tapa muy poco desgastada. La mayoría de las páginas están en buen estado con muy pocas arrugas o roturas. El texto subrayado a lápiz es prácticamente inexistente, no hay texto resaltado ni anotaciones en los márgenes. No faltan páginas. Consulta el anuncio del vendedor para obtener más información y la descripción de cualquier posible imperfección. Ver todas las definiciones de estadose abre en una nueva ventana o pestaña
Notas del vendedor
“Used book in good condition. Shows typical wear. Quick shipping. Satisfaction guaranteed!”
Type
Book
ISBN
9781558321038

Acerca de este producto

Product Identifiers

Publisher
Harvard Common Press
ISBN-10
1558321039
ISBN-13
9781558321038
eBay Product ID (ePID)
837287

Product Key Features

Book Title
Border Cookbook : Authentic Home Cooking of the American Southwest and Northern Mexico
Number of Pages
512 Pages
Language
English
Publication Year
1995
Topic
Regional & Ethnic / Mexican, Regional & Ethnic / American / General, Regional & Ethnic / American / Southwestern States
Illustrator
Yes
Genre
Cooking
Author
Cheryl Jamison, Bill Jamison
Format
Trade Paperback

Dimensions

Item Height
1.2 in
Item Weight
30.5 Oz
Item Length
9.1 in
Item Width
7.2 in

Additional Product Features

Intended Audience
Trade
LCCN
95-010799
Reviews
Who could be better on the border beat than Cheryl and Bill Jamison-indefatigable investigators, talented cooks, and unswerving aficionados? Like their other cookbooks,  The Border Cookbook is a must for lovers of American spice and verve., "Cheryl and Bill Jamison make everyday home cooking an exciting adventure. The scents and flavors of authentic border dishes practically jump off the pages of this fine, big book. An outstanding achievement." --Dean Fearing, author of Dean Fearing's Southwest Cuisine "Brimming with historical vignettes, tantalizing recipes, and poignant anecdotes." --Barbara Pool Fenzl, author of Southwest the Beautiful Cookbook "The Jamisons have captured the rustic flavors of authentic border dishes found only at family tables and culinary pit stops along the border." --Jacqueline Higuera McMahan, author of California Rancho Cooking "The Jamisons write with a no-holds-barred enthusiasm about border cooking. I know, from experience, that their food tastes exhuberant, but knowing the food's story makes it that much better." --Deborah Madison, author of The Greens Cookbook, Brimming with historical vignettes, tantalizing recipes, and poignant anecdotes,  The Border Cookbook offers fascinating insights into the cuisine and lore of the Southwest. This book sets itself apart from the crowd by providing regional variations for many of the traditional recipes.
TitleLeading
The
Synopsis
Now more than ever, Southwestern food is a hugely popular trend. As ingredients are becoming more readily available to at-home cooks, there is a great demand for simple, delicious, and authentic recipes that bring Mexican and Southwestern food to our own tables.In their James Beard Book Award-winning cookbook, authors Cheryl Alters Jamison and Bill Jamison combine the best of Mexican and Southwest cooking, bringing together this large region's Native American, Spanish, Mexican, and Anglo culinary roots into one big, exuberant book - The Border Cookbook. In over 300 recipes they explore the common elements and regional differences of border cooking. They offer classic and new recipes that typify cuisines known as Tex-Mex, New Mexican, Sonoran, Cal-Mex, traditional Mexican, Gulf cuisine, and Native American; and their easy-to-follow recipes are suitable for every meal, every day of the week., Now more than ever, Southwestern food is a hugely popular trend. As ingredients are becoming more readily available to at-home cooks, there is a great demand for simple, delicious, and authentic recipes that bring Mexican and Southwestern food to our own tables. In their James Beard Book Award-winning cookbook, authors Cheryl Alters Jamison and Bill Jamison combine the best of Mexican and Southwest cooking, bringing together this large region's Native American, Spanish, Mexican, and Anglo culinary roots into one big, exuberant book-The Border Cookbook. In over 300 recipes they explore the common elements and regional differences of border cooking. They offer classic and new recipes that typify cuisines known as Tex-Mex, New Mexican, Sonoran, Cal-Mex, traditional Mexican, Gulf cuisine, and Native American; and their easy-to-follow recipes are suitable for every meal, every day of the week.
LC Classification Number
TX715.2.S69J35 1995

Descripción del artículo del vendedor

Información de vendedor profesional

Certifico que todas mis actividades de venta cumplirán todas las leyes y reglamentos de la UE.
Acerca de este vendedor

Endless Chapters

94,3% de votos positivos17 mil artículos vendidos

Se unió el nov 2012
Registrado como vendedor profesional
Visitar tiendaContactar

Valoraciones detalladas sobre el vendedor

Promedio durante los últimos 12 meses
Descripción precisa
4.7
Gastos de envío razonables
4.6
Rapidez de envío
4.8
Comunicación
4.8

Votos de vendedor (2.164)

Todas las valoraciones
Positivas
Neutras
Negativas
    • e***a (19)- Votos emitidos por el comprador.
      Hace más de un año
      Compra verificada
      Was in very good condition. Love this cookbook
    Ver todos los votos