Technique : The Fundamental Techniques of Cooking: An Illustrated Guide by Jacques Pepin (1989, Trade Paperback)

Brenham Book Company (755)
92,7% de votos positivos
Precio:
USD985,92
Aproximadamente848,61 EUR
+ USD72,60 de envío
Entrega prevista: vie. 19 sep. - jue. 2 oct.
Devoluciones:
30 días para devoluciones. El comprador paga el envío de la devolución.. La política depende del servicio de envío.
Estado:
Nuevo
Catalogues nearly two hundred of the most useful culinary techniques, providing detailed, step-by-step descriptions and illustrations of basic skills and procedures in kitchen and dining room

Acerca de este artículo

Product Identifiers

PublisherPocket Books
ISBN-100671707116
ISBN-139780671707118
eBay Product ID (ePID)781381

Product Key Features

TopicBeverages / Alcoholic / Wine, General
Book TitleTechnique : the Fundamental Techniques of Cooking: an Illustrated Guide
Publication Year1989
LanguageEnglish
GenreCooking
AuthorJacques Pepin
FormatTrade Paperback

Dimensions

Item Weight39.3 Oz

Additional Product Features

TitleLeadingLa
Dewey Edition19
Dewey Decimal641.5

Todos los anuncios de este producto

¡Cómpralo ya!
Cualquier estado
Nuevo
Usado
Todavía no hay valoraciones ni opiniones.
Sé el primero en escribir una opinión.