The Complete Meat Cookbook: A Juicy an..., Kelly, Denis

tympst
(2658)
Registrado como vendedor particular
Por tanto, no se aplican las normas de protección de los consumidores derivadas de la legislación de la UE en materia de consumidores. La Garantía al cliente de eBay sigue aplicando a la mayoría de compras. Más información
USD5,00
Aproximadamente4,32 EUR
Finaliza en 8 d 17 h
USD8,00
Aproximadamente6,92 EUR
¡Cómpralo ya!
Estado:
En muy buen estado
Envío:
USD5,97 (aprox. 5,16 EUR) USPS Media MailTM.
Ubicado en: Milford, Massachusetts, Estados Unidos
Entrega:
Entrega prevista entre el mié. 12 nov. y el mar. 18 nov. a 94104
Calculamos el plazo de entrega con un método patentado que combina diversos factores, como la proximidad del comprador a la ubicación del artículo, el servicio de envío seleccionado, el historial de envíos del vendedor y otros datos. Los plazos de entrega pueden variar, especialmente en épocas de mucha actividad.
Devoluciones:
No se aceptan devoluciones.
Pagos:
    Diners Club

Compra con confianza

Garantía al cliente de eBay
Si no recibes el artículo que has pedido, te devolvemos el dinero. Más informaciónGarantía al cliente de eBay - se abre en una nueva ventana o pestaña
El vendedor asume toda la responsabilidad de este anuncio.
N.º de artículo de eBay:167910297579

Características del artículo

Estado
En muy buen estado: Libro que se ha leído y que no tiene un aspecto nuevo, pero que está en un ...
Artist
Kelly, Denis
Brand
N/A
EAN
9780395904923
ISBN
0395904927
Publication Name
N/A
Release Title
The Complete Meat Cookbook: A Juicy and Authorative Guide to S...
Colour
N/A

Acerca de este producto

Product Identifiers

Publisher
Houghton Mifflin Harcourt Publishing Company
ISBN-10
0395904927
ISBN-13
9780395904923
eBay Product ID (ePID)
256757

Product Key Features

Book Title
Complete Meat Cookbook : A Juicy and Authoritative Guide to Selecting, Seasoning and Cooking Today's Beef, Pork, Lamb and Veal
Number of Pages
688 Pages
Language
English
Publication Year
1998
Topic
Specific Ingredients / Meat
Illustrator
Yes
Genre
Cooking
Type
Textbook
Author
Denis Kelly, Bruce Aidells
Format
Hardcover

Dimensions

Item Height
1.4 in
Item Weight
48.4 Oz
Item Length
10.2 in
Item Width
7.1 in

Additional Product Features

Intended Audience
Trade
LCCN
98-028216
TitleLeading
The
Reviews
"Rambling good humor . . . inventive, eclectic recipes." The Los Angeles Times "The Text is fun to read, and the recipes are . . .diverse . . . Highly recommended." Library Journal
Edition Description
Teacher's edition
Synopsis
"Grass-fed." "Organic." "Natural." "Pastured." "Raised Without Antibiotics." "Heirloom Breed." Meat has never been better, but the vast array of labels at today's meat counter can overwhelm even the savviest shopper. Which are worth the price? Which are meaningless? Bruce Aidells, America's foremost meat expert and the founder of Aidells Sausage Company, makes sense of the confusion and helps you choosethe best steaks, chops, roasts, and ribs and match them to the right preparation method. The definitive book for our time, The Great Meat Cookbook includes * hundreds of extraordinary recipes, from such "Great Meat Dishes of the World" as Whole Beef Fillet Stuffed with Prosciutto and Parmigiano-Reggiano to economical dishes that use small amounts of meat, like Thai Pork Salad, to American classics like Steak House Grilled Rib Eye * handy recipe tags like "Fit for Company," "In a Hurry," and "Great Leftovers" that help you match each dish to the occasion * at-a-glance guides to all the major cuts, with a full-color photo of each * recipes for handcrafted sausages, p'tés, confits, and hams * recipes for newly popular meats like bison, goat, heirloom pork, and grass-fed beef, veal, and lamb * recipes for underappreciated parts that make delicious dishes without breaking the bank With straight talk and an affable voice, Aidells provides every single bit of information you need to get comfortable in the kitchen, from which thermometers are the most reliable, to instructions for thawing frozen meat from the farmers' market, to tips that will make you a grill and barbecue pro., The authors of "Hot Links and Country Flavors" and "Real Beer and Good Eats" offer a comprehensive guide to choosing, seasoning and preparing beef, pork, lamb, and veal to suit contemporary tastes. Stories and tips accompany the more than 230 recipes. 16 color photos.
LC Classification Number
TX749.A36 1998

Descripción del artículo del vendedor

Acerca de este vendedor

tympst

100% de votos positivos3,3 mil artículos vendidos

Se unió el jun 2006
Registrado como vendedor particularPor tanto, no se aplican los derechos de los consumidores derivados de las leyes de protección de los consumidores de la UE. La Garantía al cliente de eBay sigue aplicando a la mayoría de compras. Más informaciónMás información

Valoraciones detalladas sobre el vendedor

Promedio durante los últimos 12 meses
Descripción precisa
5.0
Gastos de envío razonables
4.8
Rapidez de envío
5.0
Comunicación
5.0

Votos de vendedor (1.648)

Todas las valoracionesselected
Positivas
Neutras
Negativas
  • w***r (1726)- Votos emitidos por el comprador.
    Últimos 6 meses
    Compra verificada
    Good item, fast shipping, good seller!!
  • k***s (3121)- Votos emitidos por el comprador.
    Último año
    Compra verificada
    Arrived quickly and as described. Super seller!
  • 4***4 (940)- Votos emitidos por el comprador.
    Último año
    Compra verificada
    Adorable outfits! Great transaction with fast ship!