Microbial Safety of Minimally Processed Foods CRC PRESS.

louis-purrton
(531)
Vendedor particularRegistrado como vendedor particular
Por tanto, no se aplican las normas de protección de los consumidores derivadas de la legislación de la UE en materia de consumidores. La Garantía al cliente de eBay sigue aplicando a la mayoría de compras. Más información
USD125,00
Aproximadamente108,57 EUR
o Mejor oferta
Estado:
Como nuevo
Respira tranquilidad. Se aceptan devoluciones.
Recogida:
Recogida local gratis en Long Beach, California, Estados Unidos.
Envío:
USD5,22 (aprox. 4,53 EUR) USPS Media MailTM.
Ubicado en: Long Beach, California, Estados Unidos
Entrega:
Entrega prevista entre el mié. 26 nov. y el sáb. 29 nov. a 94104
Calculamos el plazo de entrega con un método patentado que combina diversos factores, como la proximidad del comprador a la ubicación del artículo, el servicio de envío seleccionado, el historial de envíos del vendedor y otros datos. Los plazos de entrega pueden variar, especialmente en épocas de mucha actividad.
Devoluciones:
30 días para devoluciones. El comprador paga el envío de la devolución..
Pagos:
    Diners Club

Compra con confianza

Garantía al cliente de eBay
Si no recibes el artículo que has pedido, te devolvemos el dinero. Más informaciónGarantía al cliente de eBay - se abre en una nueva ventana o pestaña
El vendedor asume toda la responsabilidad de este anuncio.
N.º de artículo de eBay:157478088471

Características del artículo

Estado
Como nuevo: Libro en perfecto estado y poco leído. La tapa no tiene desperfectos y si procede, con ...
Release Year
2002
Book Title
Microbial Safety of Minimally Processed Foods
ISBN
9781587160417
Categoría

Acerca de este producto

Product Identifiers

Publisher
CRC Press LLC
ISBN-10
1587160412
ISBN-13
9781587160417
eBay Product ID (ePID)
2142950

Product Key Features

Number of Pages
360 Pages
Language
English
Publication Name
Microbial Safety of Minimally Processed Foods
Publication Year
2002
Subject
Food Science, Industries / Food Industry
Type
Textbook
Subject Area
Technology & Engineering, Business & Economics
Author
John S. Novak
Format
Uk-B Format Paperback

Dimensions

Item Height
0.8 in
Item Weight
17.3 Oz
Item Length
9.3 in
Item Width
6.1 in

Additional Product Features

Intended Audience
Scholarly & Professional
LCCN
2002-073796
Illustrated
Yes
Table Of Content
VARIABLE FOOD ENVIRONMENTS Microbial Safety of Bakery Products, James P. Smith, Daphne Phillips Daifas, Wassim El-Khoury, and John W. Austin Concerns with Minimal Processing in Apple, Citrus, and Vegetable Products, Kathleen T. Rajkowski and Elizabeth A. Baldwin The Microbial Safety of Minimally Processed Seafood with Respect to Listeria Monocytogenes, Adam D. Hoffman, Kenneth L. Gall, and Martin Wiedmann, Fate of Clostridium Perfringens in Cook-Chill Foods, John S. Novak Sous-Vide Processed Foods: Safety Hazards and Control of Microbial Risks, Vijay K. Juneja PATHOGEN DETECTION AND ASSESSMENT HACCP and Regulations Applied to Minimally Processed Foods, O. Peter Snyder, Jr. Rapid Methods for Microbial Detection in Minimally Processed Foods, Karl R. Matthews Quantitative Risk Assessment of Minimally Processed Foods, Siobain Duffy, Yuhuan Chen, and Donald W. Schaffner CURRENT AND FUTURE INNOVATIONS Microbial Safety during Nonthermal Preservation of Foods, Gaurav Tewari Modified Atmosphere Packaging for Shelf-Life Extension, James T. C. Yuan Washing and Sanitizing Raw Materials for Minimally Processed Fruit and Vegetable Products, Gerald M. Sapers Microbial Safety, Quality, Extended Shelf-Life, and Sensory Aspects of Fresh-Cut Fruits and Vegetables, Hong Zhuang, M. Margaret Barth, and Thomas R. Hankinson Irradiation of Fresh and Minimally Processed Fruits, Vegetables, and Juices, Brendan A. Niemira Irradiation of Minimally Processed Meats, Christopher H. Sommers Biological Control on Minimally Processed Fruits and Vegetables, Britta Leverentz, Wojciech Janisiewicz, and William S. Conway INDEX
Synopsis
While minimally processed foods satisfy the increasing market demands for foods with fewer preservatives, higher nutritive value, and fresh sensory attributes, there is a greater risk of diseases if they are improperly handled. Microbial Safety of Minimally Processed Foods explores innovative preventative solutions to food-borne diseases from the perspectives of the producer, the handler, the consumer, the food preparer, as well as the food inspector, and researcher. This book provides you with the latest research and insight into assuring the microbial safety of red meats, poultry, fish, vegetables, fruits, and bakery products that receive less than stringent sterilizing preparation. It explores and describes the methods used for pathogen detection along with strategies for preventing future pathogen occurrences in the minimally processed foods. The book also provides in-depth evaluations of HACCP regulations and risk assessments of those minimally processed foods. Designed to stimulate the development of increasingly safer foods, Microbial Safety of Minimally Processed Foods details state-of-the-art technologies that have the potential to enhance microbiological safety of minimally processed foods without sacrificing their natural, untreated visual appearance and sensory properties.
LC Classification Number
QR115.M458 2002

Descripción del artículo del vendedor

Acerca de este vendedor

louis-purrton

99,5% de votos positivos1,1 mil artículos vendidos

Se unió el nov 2017
Suele responder en 24 horas
Registrado como vendedor particularPor tanto, no se aplican los derechos de los consumidores derivados de las leyes de protección de los consumidores de la UE. La Garantía al cliente de eBay sigue aplicando a la mayoría de compras. Más informaciónMás información

Valoraciones detalladas sobre el vendedor

Promedio durante los últimos 12 meses
Descripción precisa
4.8
Gastos de envío razonables
4.7
Rapidez de envío
4.9
Comunicación
4.9

Votos de vendedor (396)

Todas las valoracionesselected
Positivas
Neutras
Negativas