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Hotel Chocolat: A New Way of Cooking with Chocolate - Hotel Chocolat
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Libro en perfecto estado y poco leído. La tapa no tiene desperfectos y si procede, con sobrecubierta para las tapas duras. Incluye todas las páginas sin arrugas ni roturas. El texto no está subrayado ni resaltado de forma alguna, y no hay anotaciones en los márgenes. Puede presentar marcas de identificación mínimas en la contraportada o las guardas. Muy poco usado. Consulta el anuncio del vendedor para obtener más información y la descripción de cualquier posible imperfección.
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N.º de artículo de eBay:156950553309
Características del artículo
- Estado
- Genre
- Cooking with chocolate
- ISBN
- 9781472224545
Acerca de este producto
Product Information
Chocolate is one of our most popular ingredients - both to eat and to cook with. But how many of us know how truly versatile it is? Hotel Chocolat, the UK's leading chocolatier, has pioneered 'cocoa cuisine': a new way of cooking with chocolate because, athough we know chocolate as a sweet ingredient, cocoa was originally used in savoury recipes. In fact, cocoa is a 'super-ingredient' with many layers of flavour and plenty of goodness too, and and this book showcases its many flavours and nuances with over 100 innovative chocolate recipes, both sweet and savoury. Hotel Chocolat has created energy-boosting recipes for breakfast, savoury recipes that enhance meat and fish dishes as well as give texture and depth to salads and snacks. And of course, not forgetting the hedonistic qualities that we love so much - with seductive bakes and puddings for all tastes. Find out too how to use the whole bean, from the shell to the nibs, cocoa powder to bar. And how to roast your own beans and even create a bar of your own. Uniquely, each recipe has a Cocoa Factor to indicate the depth of flavour as well as the cocoa percentage and region that will best suit the dish. Angus Thirlwell, Hotel Chocolat's visionary founder, will also take you through the story of chocolate from pod to plate. Welcome to cocoa cuisine!
Product Identifiers
Publisher
Headline Publishing Group
ISBN-13
9781472224545
eBay Product ID (ePID)
212859972
Product Key Features
Book Title
Hotel Chocolat: a New Way of Cooking with Chocolate
Format
Hardcover
Language
English
Topic
Cooking by Ingredient
Publication Year
2015
Number of Pages
256 Pages
Dimensions
Item Height
251mm
Item Width
194mm
Item Weight
1016g
Additional Product Features
Country/Region of Manufacture
United Kingdom
Descripción del artículo del vendedor
Información de vendedor profesional
Número de IVA: GB 901578627
CRN: 07693718
Acerca de este vendedor
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