Imagen 1 de 12












Galería
Imagen 1 de 12












¿Quieres vender uno?
Smoke & Spice: Cooking With Smoke, the Real Way to Barbecue Jamison, Cheryl Alt
USD9,99
Aproximadamente8,57 EUR
o Mejor oferta
Estado:
Como nuevo
Libro en perfecto estado y poco leído. La tapa no tiene desperfectos y si procede, con sobrecubierta para las tapas duras. Incluye todas las páginas sin arrugas ni roturas. El texto no está subrayado ni resaltado de forma alguna, y no hay anotaciones en los márgenes. Puede presentar marcas de identificación mínimas en la contraportada o las guardas. Muy poco usado. Consulta el anuncio del vendedor para obtener más información y la descripción de cualquier posible imperfección.
Oops! Looks like we're having trouble connecting to our server.
Refresh your browser window to try again.
Envío:
USD5,97 (aprox. 5,12 EUR) USPS Media MailTM.
Ubicado en: Palm Bay, Florida, Estados Unidos
Entrega:
Entrega prevista entre el mar. 14 oct. y el mar. 21 oct. a 94104
Devoluciones:
No se aceptan devoluciones.
Pagos:
Compra con confianza
El vendedor asume toda la responsabilidad de este anuncio.
N.º de artículo de eBay:146512485843
Características del artículo
- Estado
- ISBN
- 9781558322615
Acerca de este producto
Product Identifiers
Publisher
Harvard Common Press
ISBN-10
1558322612
ISBN-13
9781558322615
eBay Product ID (ePID)
2342655
Product Key Features
Book Title
Smoke and Spice : Cooking with Smoke, the Real Way to Barbecue
Number of Pages
560 Pages
Language
English
Publication Year
2003
Topic
Specific Ingredients / Herbs, Spices, Condiments, Methods / Barbecue & Grilling, Methods / General
Features
Revised
Illustrator
Yes
Genre
Cooking
Format
Hardcover
Dimensions
Item Height
1.6 in
Item Weight
38.6 Oz
Item Length
9.4 in
Item Width
7.6 in
Additional Product Features
Intended Audience
Trade
LCCN
2003-000507
Dewey Edition
23
Dewey Decimal
641.76
Edition Description
Revised edition
Synopsis
Before Smoke and Spice revolutionised backyard home cooking, many believed that smoke-cooked barbecue was best left to pitmasters and Southern barbecue joints. But with these two outdoor-cooking experts at their side, barbecue rookies and seasoned professionals alike can serve up the real barbecue everyone craves, right in their own backyards. Over 400 recipes cover everything from Memphis ribs to Carolina pork to Texas brisket, plus a huge variety of rubs, mops, marinades, sauces, appetisers, sides, desserts, and drinks. To spice things up even more, the Jamisons offer plenty of stories of barbecue lore and pit-side antics, the perfect reminder that good times are as much a part of Q as good food.
LC Classification Number
TX840.B3.J36 2003
Descripción del artículo del vendedor
Acerca de este vendedor
GMA FLIPS
98,7% de votos positivos•325 artículos vendidos
Registrado como vendedor particularPor tanto, no se aplican los derechos de los consumidores derivados de las leyes de protección de los consumidores de la UE. La Garantía al cliente de eBay sigue aplicando a la mayoría de compras. Más informaciónMás información
Votos de vendedor (131)
- a***e (227)- Votos emitidos por el comprador.Mes pasadoCompra verificada"Great seller! Item exactly as described, well-packaged, and shipped quickly. Excellent communication and smooth transaction. Highly recommended!"
- _***1 (112)- Votos emitidos por el comprador.Últimos 6 mesesCompra verificadaExcellent Seller! Great Communication! Items exactly as described! item was shipped quickly, this was a nice item for the price, 5 Star Seller!!
- o***0 (200)- Votos emitidos por el comprador.Últimos 6 mesesCompra verificadaPERFECT!!! Exactly as described. Carefully packaged and quick shipping...good communication by the sellerVintage Churchill Blue Willow Creamer and Sugar Bowl W/Lid Made in England! (#146642637390)